Tehno News RO

Beko DN161220X: frigiderul urias cu doua usi


Desi combinele frigorifice reprezinta optiunea favorita pentru cei mai multi dintre romani, frigiderele cu doua usi ofera un avantaj mult mai mare pe partea capacitatii de incarcare, fiind astfel ideale pentru familiile mari unde este nevoie de depozitarea unor cantitati mari de alimente.

Frigider cu doua usi Beko DN161220X

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


beko dn161220x.jpg

Beko DN161220X este unul dintre frigiderele cu cele mai mari capacitati de pe piata. Acesta ofera in plus dotari tehnologice foarte atractive si un consum bun, beneficiind totodata si de un design foarte modern.

Frigider cu doua usi Beko DN161220X

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Capacitate imensa de depozitare
Capacitatea de depozitare reprezinta punctul forte principal al modelului Beko DN161220X. Acesta are un volum net total de 565 de litri, impartit intre 426 de litri pentru frigider si 139 de litri pentru congelator. Volumul foarte mare este incadrat intr-un design de dimensiuni compacte, modelul masurand 182 x 84 x 75 cm. Usile sunt prevazute cu manere verticale si ofera aspectul unei inchideri perfect etanse. De asemenea, usile sunt reversibile, permitand schimbarea directiei de deschidere.

Designul este alcatuit din inox antiamprenta, avand un aspect foarte modern, minimalist. Frigiderul va adauga o nota de eleganta in orice bucatarie. Spre deosebire de combinele frigorifice, congelatorul se afla in partea superioara, iar frigiderul in partea de jos.

Frigiderul este prevazut cu 3 rafturi din sticla, 4 suporturi pe usa si doua compartimente speciale. Compartimentul clasic pentru fructe si legume are dimensiuni uriase, putand depozita o cantitate foarte mare de alimente. Apoi, mai exista un compartiment dedicat pastrarii proaspete a alimentelor inainte de gatit, ideal pentru peste sau carne. Exista de asemenea si un suport din inox pentru sticle ce se poate aseza sub oricare dintre rafturi. Interiorul este iluminat prin LED-uri, avand o vizibilitate foarte buna.

Congelatorul este prevazut cu doua rafturi si doua suporturi pe usa, ideale pentru pastrarea inghetatei. Capacitatea de congelare este de 10 kg in 24 de ore, fiind cu mult mai mare decat in cazul modelelor obisnuite.

Trecand la partea tehnica, Beko DN161220X se remarca in primul rand prin tehnologia NeoFrost. Aceasta permite mentinerea unui nivel optim de umiditate in frigider, in timp ce congelatorul ramane uscat si fara gheata. Foarte utila este si functia Active Fresh Blue Light care mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra. Cu alte cuvinte, alimentele isi pastreaza vitaminele pentru mai mult timp, durata de conservare crescand considerabil. In plus, exista un sistem antibacterian si unul pentru indepartarea mirosurilor neplacute care cresc cu atat mai mult atractivitatea frigiderului.

Modelul se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+ si are un consum anual de 458 kwh. Autonomia fara curent este de 22 de ore, timp in care alimentele sunt pastrate in aceleasi conditii ca in mod obisnuiti. Nivelul de zgomot este de 43 dB, fiind unul foarte redus si asigurand o functionare silentioasa.

Beko este unul dintre producatorii care mizeaza pe fidelizarea clientilor, o surpriza foarte placuta fiind garantia extinsa de 5 ani.

Beko DN161220X are un pret ce depaseste un buget mediu, dar avand in vedere dotarile atractive de care beneficiaza acest lucru este de inteles. Modelul este potrivit pentru familiile mari care apreciaza calitatea si isi doresc o aparatura electrocasnica moderna.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:




Video pentru: "Beko DN161220X: frigiderul urias cu doua usi"




Galerie foto: "Beko DN161220X: frigiderul urias cu doua usi"

beko dn161220x_2.jpg
beko dn161220x_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro