Tehno News RO

BlackBerry Leap: o reintoarcere la forma foarte buna a unui producator recunoscut


Acum cativa ani, BlackBerry era una dintre cele mai importante firme de telefoane, insa in ultima vreme ei au mai disparut cat de cat de pe radarul cumparatorilor. Nu de tot insa, intrucat inca mai scot modele bune si la preturi acceptabile, care pot sa fie la fel de atractive precum cele de la Samsung, LG sau HTC.

BlackBerry Leap

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


blackberry leap.jpg

Dintre acestea, BlackBerry Leap este un aparat de calitate medie, care se situeaza la mijlocul ofertei de la producator cam din toate punctele de vedere. Nu este cel mai avansat model posibil, dar cu siguranta este unul care te poate ajuta daca ai nevoie de un smartphone ceva mai decent.

Oricat de bun ar fi insa telefonul, am decis sa incepem cu singurul aspect negativ care poate sa cauzeze evitarea lui. Noi consideram ca designul unui telefon nu este un punct esential in a stabili calitatea lui, dar stim ca exista multi cumparatori care fac acest lucru si, tocmai de aceea, nu putem sa trecem cu vedere faptul ca telefonul nu arata chiar atat de bine. Practic, nu are nimic deosebit, fiind doar un dreptunghi comun de plastic si sticla. Totusi, mai importanta este functionarea sa, si din acest punct de vedere parca nu ne mai putem plange atat de mult.

BlackBerry Leap

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


Pentru cumparatorii care isi doresc un smartphone de calitate
BlackBerry Leap este un model cu pret mediu si performantele sale sunt si ele pe masura acestuia. Cu alte cuvinte, telefonul este unul de calitate, dar care nu suprinde din prea multe puncte de vedere. Asadar, are un procesor un pic cam vechi, Qualcomm MSM 8960 Dual Core, dar nu depasit, cu frecventa de 1.5 GHz si o memorie RAM totusi buna, de 2 GB. Daca ne gandim insa ca sistemul de operare este unul propriu, BlackBerry 10 OS, atunci ne dam seama si ca producatorii au dotat probabil acest model cu strictul necesar pentru a rula fara probleme aplicatiile corespunzatoare. Din pacate, ele nu sunt chiar atat de multe cate ar fi pe Android, dar BlackBerry suporta totusi o gama destul de variata si utila.

In rest, capacitatea de stocare este una potrivita pentru cheltuieli, mai exact 16 GB, iar faptul ca telefonul suporta si cele mai mari carduri microSD, de 128 GB, este imbucurator. Exista si conectare 4G la internet (care insa consuma bateria mai rapid, aceasta in mod normal tinand aproape o zi), iar camera este cu adevarat una buna, cu rezolutie de 8 MP pentru cea principala (care filmeaza si HD, in 1080 p) si 2 MP pentru cea secundara (aceasta ofera o calitate de doar 720 p).

Asadar, acesta este un model care nu suprinde, dar isi face bine treaba si se achizitioneaza la pretul corect pentru dotarile sale. Si, oricum, faptul ca BlackBerry au disparut in ultima vreme din atentia publicului, pentru a reveni totusi cu o serie de telefoane decente nu poate sa fie decat imbucurator. Asadar, din majoritatea punctelor de vedere, BlackBerry Leap este un smartphone care merita sa fie incercat pentru ca ofera suficiente motive si performante.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:
Video pentru: "BlackBerry Leap: o reintoarcere la forma foarte buna a unui producator recunoscut"
Galerie foto: "BlackBerry Leap: o reintoarcere la forma foarte buna a unui producator recunoscut"

blackberry leap _2.jpg
blackberry leap _3.jpg
blackberry leap _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro