Tehno News RO

Gorenje NRK6191CW: combina frigorifica foarte bine organizata


Vara este anotimpul in care se cauta si se vand cel mai bine atat produsele de aer conditionat cat si produsele frigorifice, indiferent daca vorbim despre un proprietar de apartament sau de casa. In materie de aparate electrocasnice frigorifice avem o solutie foarte eficienta prezenta in produsul combinei frigorifice Gorenje NRK6191CW care te va ajuta sa te bucuri mereu atat de prospetimea alimentelor cat si de o bautura racoroasa in caldura verii.

Gorenje NRK6191CW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


gorenje nrk6191cw.jpg

In materie de aspect avem un produs electrocasnic clasic, de nuanta alba si o dimensiune de 185x60x64cm care o recomanda si pentru o bucatarie mai redusa. Aceasta dimensiune este ajutata pentru a se integra in aspectul locuintei si de capacitatea de a schimba directia de deschidere a usilor deoarece are o directie standard de deschidere spre dreapta. In privinta aspectului intern, inaltimea acestuia ne ofera un volum brut al combinei frigorifice de 325 litri care este repartizat intre frigider si congelator. Frigiderul are un volum net de 222 litri, iar congelatorul un volum net de 85 de litri, ambele compartimente avand o repartitie eficienta a spatiului interior.

Gorenje NRK6191CW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


Rafturi foarte rezistente pentru o depozitare facila
Daca este sa incepem cu frigiderul, gasim in primul rand patru rafturi de sticla foarte rezistente si care pot fi pozitionate in functie de necesitatile fiecarui utilizator. In sprijinul acestuia vom gasi in interiorul frigiderului si un compartiment foarte generos de fructe si legume care iti va garanta prospetimea lor oricand vei simti nevoia unui fruct proaspat. Mai gasim si un raft metalic pentru bauturi si trei rafturi dispuse pe usa acestuia care te ajuta sa pastrezi numeroase recipiente. Coborand la congelator,vom gasi trei compartimente de dimensiuni diferite pentru a te ajuta sa pastrezi toate alimentele necesare punerii in practica a ideilor culinare.

Daca vom intra in domeniul functional, principala caracteristica este cea data de prezenta tehnologiei NO FROST in cazul atat a frigiderului cat si a congelatorului, o tehnologie insotita si de functii precum racirea rapida cu oprire automata, Multiflow 360, dar si circularea 3D a aerului. Fiind un aparat frigorific NO FROST, mai obtii inca un avantaj datorita prezentei functiei de dezghetare automata, deoarece in acest fel vom scapa de inconvenientul dezghetului si scoaterii alimentelor pentru a realiza acest lucru.

Fiind un produs foarte modern si cu un pret destul de avantajos, aceasta combina te va ajuta sa mentii si o sanatate a portofelului prin consumarea unui nivel de energie foarte scazut. Acest nivel scazut de consum se datoreaza in primul rand tehnologiei de functionare, dar si functiilor de iluminare interioara, a clasei climatice N-ST-T, dar si autonomiei fara curent. Daca se intampla sa experimentezi anumite pene de curent, te poti baza pe durata de 21 de ore autonomie fara curent dar si pe capacitatea de congelare de 5 kg in 24 de ore. Toate acestea iti vor aduce un consum de 299 kWh/an si o clasificare specifica clasei de eficienta energetica A+. Inca un avantaj al etapei de utilizare este producerea unui zgomot de numai 42 dB.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Gorenje NRK6191CW: combina frigorifica foarte bine organizata"

gorenje nrk6191cw _2.jpg
gorenje nrk6191cw _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro