Tehno News RO

Sharp ESFC6122A2EN: o masina de spalat care arata foarte bine si este eficienta


Sharp este un producator de electrocasnice destul de interesant. Desi nu se bucura de renumele lui Whirlpool, Bosch sau Samsung (cel putin nu la noi in tara), acestia scot modele destul de bune si la preturi dintre cele acceptabile, fie ca ne referim la masini de spalat sau la alte tipuri de aparate.

Masina de spalat rufe Sharp ESFC6122A2EN

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


sharp esfc6122a2en.jpg

Sharp ESFC6122A2EN este, in mod cert, o masina de spalat care iti atrage atentia, atat din punct de vedere vizual, cat si din cel al dotarilor. Una peste alta, nu este chiar premium, dar se descurca foarte bine si are unele functii si dotari care se intalnesc mai rar la aparatele din clasa ei.

Asadar, din punct de vedere al aspectului, masina nu se remarca doar datorita alegerii deosebite in ceea ce priveste culorile, dar si multumita unei simetrii care se regaseste mai rar, dar pe care modelele de la Sharp par sa o stapaneasca foarte bine. Asadar, in colturile superioare se afla recipientul pentru detergent si afisajul LCD (cu tot cu cateva butoane), iar intre ele este pozitionat un singur buton rotativ, ceea ce ofera un design aparte. Si nu in ultimul rand, usa cu margini rosii si negre arata foarte bine si este cu adevarat deosebita.

Masina de spalat rufe Sharp ESFC6122A2EN

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


Performante foarte bune
Partea mai putinavantajoasa in legatura cu acest model este ca nu are o capacitate de spalare foarte mare. Asadar, cu doar 6 kilograme, este foarte potrivit pentru persoanele care locuiesc singure sau pentru familiile cu maxim trei membri, dar daca se depaseste acest numar, va trebui sa speli mai des decat este poate nevoie.

Totusi, dincolo de acest aspect, Sharp ESFC6122A2EN se prezinta impecabil. Are o clasa energetica foarte buna, A ++, si consuma doar putin peste 1 kW/h, iar in cazul apei nici nu se pune problema de un consum exagerat, acesta ajungand la nici 10 metri cubi pe an.

Programele sunt si ele la inaltime. Mai exact, exista 14 variatiuni, pentru toate nevoile. Asadar, sunt prezente cele obisnuite si pentru materiale speciale (lana, delicate, camasi, sintetice), dar si setari pentru spalare manuala, clatire intensiva, articole sport sau care trebuie sa fie calcate mai usor. Masinile de la Sharp, si aceasta inclusiv, mai vin insa cu un program special, mai exact cel antialergic, o dotare premium de regula. Exista si un program scurt, de 15 minute, dar si optiuni de programare intarziata, protectie impotriva inundatiilor si a copiilor sau un detector de spuma.

Un mic dezavantaj este nivelul de zgomot, care la 61 dB la spalare si 79 dBla centrifugare poate sa fie un pic prea mare. Dar, dincolo de acesta, masina de spalat Sharp ESFC6122A2EN este una foarte buna din toate punctele de vedere. In mod cert va arata foarte bine in orice baie sau bucatarie, fiind unul dintre modelele care au un design deosebit, dar si functionarea ei se ridica la cel mai inalt nivel. Asadar, este un aparat electrocasnic de calitate, iar Sharp este, pana la urma, o firma respectabila si cu traditie. Iar pretul este foarte bun pentru un astfel de model.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Sharp ESFC6122A2EN: o masina de spalat care arata foarte bine si este eficienta"

sharp esfc6122a2en _2.jpg
sharp esfc6122a2en _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro