Tehno News RO

Whirlpool AKP 745 WH: un cuptor care te va ajuta sa faci performanta in gatit


Confortul si eleganta locuintei tale trebuie sa se reflecte din fiecare camera pe care o ai, chiar si din cea a bucatariei. Pentru acest lucru ai nevoie atat de o mobila frumos realizata, cat si de toata aparatura electrocasnica care sa te ajute sa gatesti ca un profesionist al domeniului culinar. Din aceasta aparatura electrocasnica nu trebuie sa lipseasca un aparat frigorific, o plita degatit, dar mai ales un cuptor electric care, de preferat, sa fie unul incorporabil. Daca ai nevoie de un exemplu care sa se incadreze perfect in aceste criterii, iti putem oferi modelul Whirlpool AKP745 WH.

Cuptor Incorporabil Whirlpool AKP 745 WH

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


whirlpool akp 745 wh.jpg

Gateste ca un adevarat Chef
Nuanta alba a acestui cuptor este cea care ii da suflul elegant de care bucataria are nevoie si care se potriveste oricarei mobile sau oricarui mod de a o aranja. Faptul ca avem un cuptor electric incorporabil nu face decat sa te ajute atat pentru depasirea strictetii impuse de un anumit produs sau de o anumita reteta, cat si pentru siguranta caminului tau in utilizare. Aceste avantaje sunt conturate de faptul ca sunt mai sigure decat modelele pe gaz iar daca vorbim despre o reteta ce impune un timp strict si o temperatura exacta de coacere, este mult mai usor sa o poti realiza cu acest tip de cuptor.

Cuptor Incorporabil Whirlpool AKP 745 WH

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Revenind la aspect, avem in primul rand o singura parte care conteaza foarte mult cum arata, deoarece, fiind incorporabil, vom vedea cel mai mult partea frontala a cuptorului. Aceasta contine elemente care sustin atat eleganta cat si performantele pe care le poate realiza acesta, iar de partea de eleganta, pe langa nuanta, mai gasim si un maner dreptunghiular pentru usa si un geam al usiiincadrat in nuanta neagra ce are in partea de jos sigla producatorului. Pe partea de performante vom vedea deasupra usii un panou de control ce cuprinde doua butoane de tip push-up pentru setarea functiilor de gatire si a temperaturii, iar intre acestea un panou de afisaj.

Avantajul exact oferit in materie de gatit este dat de prezenta a 8 functii care sa te ajute si printre care avem cea de decongelare care te va sprijini in momentul in care vrei sa pregatesti ceva, iar ingredientele sunt scoase direct din congelator, dar si functia Smart Clean ce va elimina un inconvenient al efortului depus pentru intretinerea cuptorului. Daca vrei sa stii cam ce preparate si ce cantitate poti prepara, poti sa te orientezi dupa volumul de 65 litri al cuptorului. Supravegherea alimentelor, indiferent de reteta pe care doresti sa o realizezi, se poate face atat prin geamul generos al usii cuptorului, dar si cu ajutorul sistemului de iluminare interioara de care dispune.

Daca vrei sa te bucuri de rezultate foarte bune ale muncii tale in bucatarie, iar acest cuptor este ceea ce ai nevoie, trebuie sa mai tii cont de faptul ca necesita, pe langa un pret relativ avantajos si anumite cerinte de natura tehnica. In primul rand acesta trebuie alimentat la o sursa de curent de 220-240V cu 50-60 Hz care sa se afle la o distanta de 1.2m a cablului de alimentare, iar in al doilea rand necesita un spatiu pentru montare de 595 x 595 x 564mm.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 16 august 2022 la:Galerie foto: "Whirlpool AKP 745 WH: un cuptor care te va ajuta sa faci performanta in gatit"

whirlpool akp 745 wh _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro