Tehno News RO

Bosch SPS53E08EU: fara vase murdare


Majoritatea muncim din ce in ce mai mult, iar cand ajungem acasa ne dorim doar momente de relaxare si de buna dispozitie alaturi de cei dragi. Exista insa si activitati care ne rapesc din acest timp, de exemplu spalatul vaselor care este necesar chiar dupa servirea mesei. Daca insa vreti sa uitati de vase murdare, atunci achizitionati o masina de spalat vase potrivita pentru familia dumneavoastra. Bosch SPS53E08EU este un model ce cu siguranta v-ar placea atat din prisma designului, cat si a caracteristicilor speciale.

Masina de spalat vase Bosch SPS53E08EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 februarie 2021


bosch sps53e08eu.jpg

Aceasta masina de spalat vase este una moderna din punct de vedere al designului, avand o culoare argintie si dimensiuni de 84.5 x 45 x 60 cm, cu greutatea de 42 kg. Astfel, nu va ocupa un spatiu foarte mare in bucatarie, dar va fi deosebit de utila. Pentru a o programa aveti la dispozitie un panou de control compus dintr-un buton proeminent de alegere a programelor de spalare, dar si un afisaj LED ce va indica timpul de spalare ramas si celelalte optiuni precum incarcarea la jumatate, variatorul de viteza VarioSpeed si posibilitatea de programare intarziata de la 1 ora pana la 24 de ore.

Masina de spalat vase Bosch SPS53E08EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 februarie 2021


Consum redus de energie
Capacitatea de spalare de 9 seturi si cele 5 programe oferite sunt tot ce aveti nevoie pentru familia dumneavoastra. In acest sens, in functie de cat de murdare sunt vasele, veti putea alege intre programul intensiv 70 grade, programul rapid 45 grade, cel auto 45-65 grade, programul Bio/Eco 50 grade sau cel de prespalare. Optiunile oferite sunt legate de siguranta, astfel vine cu protectie impotriva inundatiei, filtru autocuratare, senzor de incarcare, sistem de protectie a paharelor si indicator electronic de reumplere cu sare. De asemenea, senzorii speciali precum Aqua Sensor ce detecteaza gradul de murdarie si ajusteaza consumul de apa si temperatura, senzorul de asistare dozaj si circuitul electronic de regenerare a sarii de dedurizare vor face ca fiecare ciclu de spalare sa ofere capacitatea maxima de curatare cu un consum minim.

In ceea ce priveste eficienta energetica, aceasta masina de spalat vase se incadreaza in clasa A+, avand un consum anual de 220 kW, iar pe partea de eficienta la uscare si la spalare apartine clasei A. Consumul de apa pentru un ciclu de spalare este unul mic,de doar 9 litri, iar cel anual ajunge undeva in jur de 2520 l. Pentru a spala atat farfuriile cat si paharele, tacamurile sau alte vase mai mari, dispune de un cos superior reglabil pe inaltime cu sistem Rackmatic 3 trepte, de un cos cu sistem VarioFlex, unul silver XXL, 2 suporturi pliabile pentru farfurii in sertarul superior si chiar suport de cesti. Asadar, nu trebuie sa mai spalati manual nici macar ceasca de cafea sau linguritele pentru tort. Un alt avantaj il reprezinta zgomotul redus, de doar 46 dB pentru ciclurile de spalare.

Bosch SPS53E08EU este masina de spalat care va multumi si pe cei mai pretentiosi clienti. Designul modern, eficienta energetica, la spalare si la uscare superioare, si functiile deosebite sunt principalele avantaje. Ca si pret este un produs mediu, dar care se recomanda cu incredere pentru o familie.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 28 februarie 2021 la:Galerie foto: "Bosch SPS53E08EU: fara vase murdare"

bosch sps53e08eu _2.jpg
bosch sps53e08eu _3.jpg
bosch sps53e08eu _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro