Tehno News RO

Bosch WLK24261BY SLIM: Masina de spalat rufe de ultima generatie


Alegerea unei masini de spalat rufe trebuie sa se faca in mai multe conditii. In primul rand, evident, atentia ni se indreapta catre pret, insa bugetul nu este singurul aspect care trebuie luat in considerare. Pentru a lua decizia corecta, indreapta-ti atentia catre alte trasaturi ale acesteia, precum consumul energetic si volumul.

Masina de spalat rufe Bosch WLK24261BY SLIM

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 mai 2024


bosch wlk24261by slim.jpg

Masina de spalat rufe Bosch WLK24261BY SLIM este un exemplu de aparat care surprinde prin caracteristicile moderne, economice si design-ul inovator. Panoul de comanda se afla situat in partea stanga a modelului, dintr-un singur buton putandu-se seta programele dorite. In partea centrala a masinii se afla un ecran LCD, unde se afiseaza temperatura, timpul scurs, programul selectat etc. In partea dreapta a aparatului este amplasat sertarul in care se adauga detergentul, samponul, capsulele anti-calcar etc. Pe acesta este inscriptionat si numele firmei. Incarcarea in masina se face frontal.

Masina de spalat rufe Bosch WLK24261BY SLIM

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 mai 2024


Caracteristicile modelului
Bosch WLK24261BY SLIM face parte din grupa de eficienta energetica A+++, ceea ce inseamna ca economiseste foarte mult curent electric; aceasta este clasa de eficienta energetica cea mai buna, consumul inregistrat fiind cel mai mic. Tot in cea mai buna clasa a fost inscrisa de catre specialisti si pentru eficienta pe care o are la spalare, si anume A. Eficienta la centrifugare este usor mai mica, fiind incadrata in clasa C.

Dimensiunile modelului Bosch WLK24261BY SLIM sunt de 85 x 60 x 45 de centimetri. Viteza la centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut. Consumul in timpul programului standard este de 0.69 kWh. In total, masina are o capacitate de incarcare de sase kilograme. Consumul mediu anual de apa este de 10120 de litri. Zgomotul in timpul spalarii este de 56 de decibeli, iar cel din timpul centrifugarii este de 73 de decibeli.

Acest model are un tambur Vario Soft care executa o spalare mai usoara sau mai intensiv, ca urmare a structurii acestuia si a miscarilor pe care le executa. Aparatul prezinta o structura conceputa special pentru peretii laterali, asigurand o crestere a stabilitatii, reducand, in acelasi timp, vibratiile.

Pentru o persoana care sufera de alergii, spalatul la masina nu este intotdeauna ideal, deoarece pot sa ramana urme de detergent pe haine. Modelul Bosch WLK24261BY SLIM, insa, este unul care a fost creat in mod special pentru astfel de persoane.

Modelul include mai multe programe, ca Allergie Plus, Camasi/Bluze, Culori inchise, Fara centrifugare, dar si cel special pentru lana, matase si perdele, delicate, Mix, spalare manuala si Sport. Programul rapid se poate executa in 15 sau 30 de minute.

Functia VarioPerfect va ofera ocazia sa economisiti timpul cu pana la 65%, fara ca rufele sa fie spalate mai putin bine, tinand cont de programul de spalare care a fost selectat. Masina este cu 60% mai rapida si prezinta o eficienta energetica de pana la 40% mai buna prin activarea programelor Speed Perfect si Eco Perfect.

Active Water este un program prin care consumul de apa este redus, economisind banii, acesta utilizand un sistem automat de detectare a incarcaturii in doua trepte.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 1 mai 2024 la:



Galerie foto: "Bosch WLK24261BY SLIM: Masina de spalat rufe de ultima generatie"

bosch wlk24261by slim_2.jpg
bosch wlk24261by slim_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro