Tehno News RO

Combina frigorifica LDK NO FROST CF 310 NF+: fara probleme de spatiu


Pentru fiecare familie poate fi vorba despre prezenta sau despre necesitatea unor electrocasnice pe care sa le utilizeze sau pe care sa se bazeze in activitatea lor, dar la fel de simplu poate fi vorba si despre modul de alegere al acestora.

Daca discutam in acelasi timp si despre posibilitatea de gatire si de realizare a unor retete sau produse, fie ele traditionale sau inovative, cu siguranta un produs frigorific mai incapator trebuie sa fie prezent. Spus in alt mod, in aceste situatii ceea ce poate aveti nevoie este o combina frigorifica si nu un frigider, fie el si cu doua usi, si care sa aiba o capacitate de stocare mai mica decat modelul LDK NO FROST CF 310 NF+.

Combina frigorifica LDK NO FROST CF 310 NF+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 26 aprilie 2024


ldk no frost cf 310 nf+.jpg

In cazul in care este vorba strict despre acest model atunci ceea ce trebuie sa faceti si ceea ce trebuie sa apreciati este si posibilitatea de a va ajuta de toate caracteristicile acestuia, si nu doar de faptul ca puteti aseza multe produse ce pot fi ingrediente.

Fiind totusi o combina frigorifica poate fi vorba despre diversitate si aceasta datorita faptului ca veti putea utiliza in cadrul aceluiasi produs si un frigider dar si un congelator, ambele destul de incapatoare. Tot ca si criteriu sau ca si element de ajutor pentru voi poate fi si usurinta cu care LDK NO FROST CF 310 NF+ poate fi instalata, si asta datorita unui gabarit avantajos pe care il are si care este conturat in jurul dimensiunii de 180 x 54.5 x 62.5 cm sau greutatii de 57 kg.

Combina frigorifica LDK NO FROST CF 310 NF+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 26 aprilie 2024


Si de alimente
Rolul sau pozitia casnica pe care o poate ocupa LDK NO FROST CF 310 NF+ se leaga si de utilizarea efectiva, iar asta se poate lega si de modul de deschidere al usilor, mai exact despre faptul ca este un model prevazut cu usi reversibile.

Aceasta caracteristica este legata si de partea de instalare sau de utilizare avantajoasa a spatiului de care dispune locuinta, si cu atat mai mult cu cat locul ales nu permite o deschidere standard spre dreapta. Tot de utilizare efectiva este vorba si daca facem referire la modul de pastrare sau la stabilirea conditiilor de pastrare a alimentelor, avand prezent un termostat electronic ce permite un control mult mai bun.

Atat pentru partea de utilizare insa cat si pentru cea de functionare trebuie sa aveti in vedere ca este vorba despre o combina frigorifica LDK NO FROST CF 310 NF+ cu sisteme de racire No Frost pentru ambele compartimente, iar asta se leaga si de elementele precizate deja. Nu trebuie sa ignoram insa si partea eficienta energetica pentru clasa A+ sau partea de utilizare a volumului net pe care il ofera combina frigorifica, si care este unul total de 270l ce se imparte intre frigiderului de 206l si congelatorului de 64l. Pentru o detaliere a modului de utilizare a volumului vom avea si elementele interne, si este vorba despre 3 compartimente in congelator, de 4 rafturi din sticla pentru frigider, de 3 suporturi pe usa acestuia dar si de un compartiment fructe.

Vezi Ofertele si Reducerile la Combine Frigorifice

valabile astazi, 26 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica LDK NO FROST CF 310 NF+: fara probleme de spatiu"

ldk no frost cf 310 nf+_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro