Tehno News RO

Plita incorporabila TEKA IB 6310: un model demn de luat in considererare


Daca va aflati in cautarea unei plite bune, insa nu aveti habar ce sa alegeti, va recomandam modelul de plita electrica cu inductie TEKA IB 6310, un dispozitiv care reuseste sa-si faca treaba foarte bine. Aceasta este genul de model care se adapteaza cu usurinta in orice bucatarie, indiferent cat de mare sau mica ar fi aceasta, gratie formei compacte si designului special. Daca nu ne credeti iata mai exact despre ce este vorba.

Plita incorporabila TEKA IB 6310

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 26 aprilie 2024


teka ib 6310.jpg

Plita Electrica cu Inductie TEKA IB 6310 - de ce are caracteristici superioare?
Aceasta plita este una care functioneaza pe baza de inductie. Ea include 3 zone de gatit, dintre care cea mai mare are 260 mm, iar cea mai mica 145 mm. Insa, acest lucru nu este suficient pentru o plita care se recomanda drept una cu caracteristici superioare. Drept urmare, modelul este inzestrat cu urmatoarele functii eficente.

Mai intai este vorba de o functie Power. Aceasta este cea care intra in functiune atunci cand va grabiti sau cand nu va place sa pierdeti foarte mult timp in bucatarie. De exemplu, functia Power se dovedeste de folos dimineata, atunci cand timpul este foarte scurt. Astfel, inainte de a pleca la munca sau la facultate sunt foarte multe lucruri de facut, iar timpul e limitat. Dar daca functia mentionata anterior este pusa in aplicare, puteti economisi timp. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca puteti folosi toate cele trei zone de gatit simultan. Unul poate fi folosit pentru a fierbe apa pentru cafea, altul pentru a prepara omleta pentru micul dejun si asa mai departe.

Plita incorporabila TEKA IB 6310

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 26 aprilie 2024


Functia Cronometru se dovedeste si ea eficienta. Ea este folosita pentru a nu arde mancarurile. In felul acesta, veti stii exact cand sunt gata mancarurile. Dincolo de asta, daca cumva in timp ce gatiti intervine ceva si trebuie sa intrerupeti activitatea, nu trebuie sa va faceti griji caci plita dispune de functie de tipul Stop & Go.

Indicatorul de caldura reziduala este cel care va arata daca suprafata pentru gatit este incinsa sau nu. Cu alte cuvinte, veti stii daca este ok sau nu sa incepeti procesul de gatire. Insa, chiar si asa, modelul beneficiaza de optiune de detectare automata a vasului. Functia "Mute" poate fi folosita de catre cei care gasesc deranjant zgomotul produs de plita. Sistemul de blocare este si el prezent. Acesta poate fi, de exemplu, activat de parinti atunci cand vine vorba de cei mici.

Mai mult decat atat, plita electrica cu Inductie TEKA IB 631 nu se rezuma doar la atat. Ea are o putere nominala foarte buna de 5900 W si sistem de programare electronica pentru fiecare zona. Dimensiunile sale sunt unele bune, acestea fiind de 600 x 510 mm. Designul este si el unul special. Este vorba de o plita fara rama, eleganta, culoarea sa fiind negru. Asadar, integrarea sa in bucatarie nu pare sa fie nicio problema. In ceea ce priveste pretul, acesta este ceva mai mare. Insa, daca va uitati cu atentie la toate caracteristicile mentionate anterior, va veti da seama ca produsul nu este unul obisnuit.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 26 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro