Tehno News RO

Storcator de fructe Novis VitaJuicer 40053016: un sprijin pentru sanatate


Nevoia de a va mentine sanatatea la un nivel optim si ridicat se poate face prin numeroase metode care presupun atat efort cat si o alimentatie corespunzatoare. Daca vreti sa va bucurati de o modalitate de hranire avantajoasa pentru voi si pentru sanatatea dumneavoastra, atunci ceea ce trebuie sa faceti este sa incercati sa savurati fructe si legume atat sub forma lor naturala, cat si sub forma de suc sau piure. Storcatorul de fructe multifunctional Novis VitaJuicer 40053016 este ceea ce aveti nevoie in acest proces de mentinere a sanatatii.

Storcator Novis VitaJuicer 40053016

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


novis vitajuicer 40053016.jpg

Designul viu colorat si forma pe care o are fac din modelul Novis VitaJuicer 40053016 o varianta vesela la care sa apelati de fiecare data cand veti avea nevoie de un suc delicios si in acelasi timp de un suc proaspat. Posibilitatea de a selecta varianta de culoare pe care o preferati sau care va caracterizeaza este inca un avantaj pe care vi-l aduce acest model de storcator de fructe. Dimensiunea sa este si ea un avantaj de care veti putea beneficia in urma achizitiei, mai ales ca are 220 x 230 x 430 mm, ceea ce inseamna ca utilizarea sa nu se limiteaza la bucataria proprie, ci poate fi folosit foarte usor chiar si la locul de munca, iar manevrarea este conditionata de greutatea de 6.8 kg pe care o are.

Storcator Novis VitaJuicer 40053016

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Elementele care mai pot fi identificate de la exterior sunt tubul destul de generos pentru introducerea fructelor si legumelor, dar si sistemul de scurgere a sucului cu sistemul anti-picurare. Avand in vedere dimensiunea tubului, nu va trebui sa va faceti griji si sa fie nevoie sa tocati foarte marunt fructele si legumele din care vreti sa obtineti suc, iar sistemul anti-picurare face ca fiecare strop de suc sa nu fie risipit sau pierdut.

Aspect insotit de performanta
Storcatorul Novis VitaJuicer 40053016 este un aparat electrocasnic care dispune de o putere de stoarcere de pana la 240 W, dar o putere care se asigura de faptul ca fiecare pahar de suc pe care il veti servi este plin de toate substantele nutritive, vitaminele si mineralele pe care fructele sau legumele le detin. Avand in vedere ca este un storcator multifunctional, veti beneficia in primul rand de avantajul de a stoarce, de a presa, de a da prin blender, dar in acelasi timp veti putea folosi si functia Vitatec. Aceasta ultima functie este una speciala care asigura faptul ca sucul obtinut este cu pana la 20% mai bogat in nutrienti si in vitamine si foloseste o combinatie a presei de citrice cu centrifugarea.

Pe langa aceste avantaje aduse de catre posibilitatile de utilizare, veti obtine in urma achizitiei lui Novis VitaJuicer 40053016 si un avantaj major in privinta intretinerii. Prezenta pieselor usor detasabile nu face altceva decat sa va asigure posibilitatea de a le introduce in masina de spalat vase si, astfel spus, va permite curatarea foarte usoara a acestuia. Un alt avantaj adus intretinerii, dar mai ales adus perioadei de dupa utilizare este datorata prezentei materialelor reciclabile din structura acestuia care il pot face sa fie foarte usor reciclat. Toate caracteristicile, atat cele functionale, cat si cele legate de design, aduc numai avantaje, dar daca este sa gasim un singur dezavantaj, acesta ar fi pretul, ce-i drept, cam ridicat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Storcatoare

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:




Video pentru: "Storcator de fructe Novis VitaJuicer 40053016: un sprijin pentru sanatate"




Galerie foto: "Storcator de fructe Novis VitaJuicer 40053016: un sprijin pentru sanatate"

novis vitajuicer 40053016_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro