Tehno News RO

ActiveWater Bosch SMS53N18EU: utileaza-ti bucataria cu o masina de spalat vase


Cati dintre noi urasc activitatea de a spala vasele? Cati si-ar dori ca dupa fiecare masa vasele sa fie spalate si sa scape de spalarea si uscarea lor? Cu siguranta la ambele intrebari raspunsul este „foarte multi”, asa ca tehnologia a rezolvat in timp si aceasta problema. Daca pana acum cativa ani nu isi putea permite oricine o masina de spalat vase in propria bucataria, acum acest lucru este un mit. Important este sa te hotarasti si vei gasi masini de spalat economice care o sa impresioneze cu adevarat si o sa va scape de spalatul vaselor.

Masina de spalat vase ActiveWater Bosch SMS53N18EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 3 martie 2021


activewater bosch sms53n18eu.jpg

Un produs foarte bun atat pe partea de specificatii, cat si in ceea ce priveste programele si optiunile este masina de spalat vase ActiveWater Bosch SMS53N18EU. Designul sau va schimba infatisarea intregii bucatarii, iar dimensiunile de 84.5 x 60 x 60 cm vor fi potrivite chiar si pentru o bucatarie maimica. Culoarea inox o sa aduca un plus de modernism si nu in ultimul rand o sa o puteti asorta cu celelalte electrocasnice de culoare inox ce sunt la mare cautare in acest timp. Pentru o programare foarte usoara beneficiati de un afisaj tip LED ce va indica timpul programului setat si functiile suplimentare. Intreg panoul de control este usor de folosit chiar de la prima utilizare.

Masina de spalat vase ActiveWater Bosch SMS53N18EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 3 martie 2021


Tehnologie si functii deosebite
Daca nu v-a convins design-ul, poate o sa va convinga specificatiile deosebite. In primul rand, masina de spalat vase ActiveWater Bosch SMS53N18EU are o capacitate mare de spalare, de 13 seturi si un numar de 5 programe. Aceste programe sunt cel intensiv, programul rapid, programul auto, cel Bio/Eco si nu in ultimul rand programul prespalare. Important este sa stiti ca vine cu optiuni ce imbunatatesc aceste programe de baza, optiuni precum incarcare la jumatate sau programare intarziata de la 1 la 24 de ore.Ca si sisteme speciale beneficiaza de protectie inundatie, protectie copii, filtru autocuratare, indicator sare si indicator terminare program. Atunci cand s-a terminat un program, se va aprinde si un indicator ce arata acest lucru.

Chiar daca aceasta masina de spalat vase este una cu tehnologii aparte, capacitate mare si multe programe de spalare, trebuie sa stiti ca este si eficienta atat din punct de vedere energetic, cat si in ceea ce priveste eficienta la spalare. Cu un consum anual de energie de 262 kW, se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++, iar clasele de eficienta la spalare si la uscare sunt caracteristice indicelui A. Consumul de apa este in jur de 2800 litri anual, iar in programul special Eco de doar 10 litri pentru un ciclu de spalare. Pe de alta parte, ofera protectie vaselor ce le aveti de spalat prin accesoriilesale precum sita autocuratare, cosul reglabil in inaltime, compartimentul sare si cosul de tacamuri.

Aceasta masina de spalat va va scapa de activitatea pe care o urati si anume spalatul vaselor. Pretul sau este mai ridicat fata de alte masini de spalat vase, insa dispune de tehnologii bune si eficienta energetica, la spalare si la uscare superioare, precum si tehnologia Silence Pluscaracterizata de un nivel de zgomot redus, de doar 46 dB.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 3 martie 2021 la:Galerie foto: "ActiveWater Bosch SMS53N18EU: utileaza-ti bucataria cu o masina de spalat vase"

activewater bosch sms53n18eu _2.jpg
activewater bosch sms53n18eu _3.jpg
activewater bosch sms53n18eu _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro