Tehno News RO

Cuptor cu microunde Gorenje Ora Ito GMO23ORAITO: Bucataria moderna


Amenajarea propriei bucatarii poate deveni, la un moment dat, o adevarata provocare, mai ales in situatia in care sunteti in cautarea tuturor apratelor electrocasnice pe care le-ati putea folosi in avantajul vostru. Aceste produse electrocasnice sunt necesare atat pentru gatit, cat si pentru etapa de pregatire a ingredientelor necesare gatirii, iar in aceasta etapa poate insemna chiar si utilizarea sau pregatirea unor ingrediente sau alimente congelate. Cuptorul cu microunde Gorenje Ora Ito GMO23ORAITO este un produs electrocasnic ce va poate ajuta intr-un mod foarte eficient de fiecare data cand doriti.

Cuptor cu microunde Gorenje Ora Ito GMO23ORAITO

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 26 aprilie 2024


gorenje ora ito gmo23oraito.jpg

Primul ajutor pe care il primiti pleaca de la aspectul uimitor pe care il are si care cuprinde nuanta neagra, partea lucioasa a usii si manerul argintiu de deschidere a acesteia. Avand o deschidere standard spre stanga, acest cuptor are in partea sa panoul de comanda si control al functionarii care, la randul sau, este inca un avantaj pentru voi. Toate aceste elemente moderne au rolul de a va personaliza bucataria exact cum veti dori, dar mai ales de a face sa va asigure tot confortul de care veti avea nevoie.

Cuptor cu microunde Gorenje Ora Ito GMO23ORAITO

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 26 aprilie 2024


Utilizarile modelului Gorenje Ora Ito GMO23ORAITO pot incepe de la cele clasice precum incalzirea mancarii, pregatirea diverselor gustari in cazul in care vreti sa petreceti o seara in familie la un film, meci sau diverse emisiuni. Continuarea insa a acestei utilizari este prin intermediul posibilitatii de pregatire a unor mancaruri diverse, indiferent daca este vorba despre un fel principal sau despre anumite deserturi sau a unor produse semipreparate. Totusi, inainte de a incepe acest proces de gatit sau incalzit, trebuie sa ii asigurati un loc in bucatarie de dimensiunea 510 x 410 x 303 mm, iar cu manevrarea pentru aceasta montare trebuie sa tineti cont de greutatea de 14.5 kg.

Si interiorul este un sprijin
Atat aspectul exterior modern, cat si modul de realizare al interiorului Gorenje Ora Ito GMO23ORAITO, dar si calitatea materialelor folosite in structura acestui cuptor sunt de asemenea un beneficiu de care veti putea sa profitati. Acest interior este in primul rand unul cu o capacitate de 23 l in care veti putea sa utilizati recipiente cu o dimensiune de 27 cm diametru, deoarece aceasta este dimensiunea suportului din interior.

Intrucat utilizarea nu se rezuma doar la spatiul pe care il aveti la dispozitie la interior, ci si la modul prin care puteti exploata acest spatiu, trebuie sa stiti ca aveti la dispozitie nu mai putin de 6 programe pe care sa le folositi si care va permit sa dezghetati alimentele congelate, sa reincalziti anumite preparate, dar si sa pregatiti mancarea. Tot pentru acest scop veti avea la dispozitie puterea motorului acestui cuptor de 900 W sau cand vreti sa pregatiti o friptura cu ajutorul grill-ui cu o putere de 1200 W. Toate aceste utilizari si toate aceste programe pot fi foarte usor stapanite prin intermediul panoului electronic al cuptor cu microunde Gorenje Ora Ito GMO23ORAITO, iar reglarea puterii se mai poate face prin selectarea uneia dintre cele 5 trepte de putere.

Chiar daca pretul este mai ridicat decat la unele produse sau la unele cuptoare cu microunde clasice, acesta sa nu uitam ca nu este un model clasic, este mai mult o combinatie intre un cuptor cu microunde si un cuptor electric.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare cu Microunde

valabile astazi, 26 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Cuptor cu microunde Gorenje Ora Ito GMO23ORAITO: Bucataria moderna "

gorenje ora ito gmo23oraito_2.jpg
gorenje ora ito gmo23oraito_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro