Tehno News RO

Generator curent Pramac E3200: varianta corecta pentru generatoare


Generatorul de curent electric se poate dovedi a fi un aparat foarte util in mai multe situatii. De exemplu, multe firme, institutii etc, folosesc generatoare de curent, avand si unele de rezerva, pentru a preintampina situatiile in care pica electricitatea.

De asemenea, locuitorii din zonele montane au adesea un astfel de aparat in casa, pentru ca in acele zone curentul poate sa pice mai des ca in alte zone ale tarii si dureaza mult si pana cand acesta este repus in functiune, deci, un generator de curent electric se dovedeste a fi foarte util pentru acasa sau la munca sau in orice activitate.

Generator curent Pramac E3200

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 mai 2024


pramac e3200.jpg

Alegerea unui generator curent electric Pramac E3200
Un model pe care il poti folosi cu mare placere si care se va dovedi a fi de calitate este acest generator curent electric Pramac E3200. Produsul este un generator cu o greutate scazuta, care prezinta o configuratie de baza si care e si un aparat pe care il poti transporta foarte usor. Ca urmare, poti spune, fara probleme, ca modelul de generator curent electric Pramac E3200 a fost proiectat pentru a-ti putea asigura cel mai ridicat nivel de performanta posibil la ora actuala pentru astfel de aparate.

Modelul e foarte usor de intretinut si, fara indoiala, va fi utilizat de catre oricine cu foarte mare placere, pentru activitatile la care te poate ajuta.

Generator curent Pramac E3200

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 mai 2024


Uzul acestui generator curent electric Pramac E3200 este general, dar, cel mai adesea, acesta este folosit in domeniul rezidential. Tipul de aparat este unul portabil si, drept combustibil, foloseste benzina, pe care o poti gasi foarte usor in orice localitate. Tipul de curent este monofazat, iar tipul de pornire al aparatului este manual. Structura sa e alcatuita dintr-un cadru metalic, iar culorile folosite de catre producatori pentru aparat sunt verdele si negrul. Pachetul pe care il primesti la comandarea acestui generator curent electric Pramac E3200 include doar aparatul, fara alte accesorii in plus.

Puterea pe care o poate atinge modelul de generator curent electric Pramac E3200 este de 2800 W, cu un nivel de zgomot de 94 de decibeli. Capacitatea rezervorului este de 3.1 de litri, ceea ce iti ofera suficient spatiu pentru a umple aparatul si pentru a functiona o perioada lunga de timp, fara sa fie nevoie sa-l reumpli imediat. Puterea de 2800 W este si puterea maxima pe care o poate atinge acest dispozitiv. Modelul de generator curent electric Pramac E3200 are o inaltime de 400 de milimetri, o latime de 458 de milimetri si o lungime de 640 de milimetri, deci, este mult mai compact decat alte aparate similare, ceea ce iti ofera un avantaj, pentru ca va fi mult mai usor de stocat undeva, atunci cand nu ai nevoie de el, fara sa iti ocupe foarte mult loc.

Un generator de curent electric bun, adesea, trece de 2000 de lei, iar acest generator curent electric Pramac E3200 nu face exceptie; din fericire, insa, in prezent, aparatul se gaseste la reducere de pret in unele magazine de specialitate, ceea ce face achizitionarea sa sa fie mult mai usoara, fara sa cheltuiesti la fel de multi bani pentru a cumpara aparatul ca atunci cand nu se afla la reducere.

Vezi Ofertele si Reducerile la Generatoare de curent

valabile astazi, 1 mai 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro