Tehno News RO

Hota Beko HCA62640B: pentru confortul locuintei si nu numai


Nu putine sunt datile cand doresti sa prepari anumite alimente sau produse precum pestele, care iti va umple bucataria si nu numai de miros si de fum, sau daca vrei sa fierbi ceva pe aburi. Acesta este doar un exemplu, dar produsele sau alimentele care pot cauza astfel de incoveniente sunt multiple iar pentru a nu trece prin aceste situatii este recomandat sa iti instalezi o hota de bucatarie precum cea oferita de Beko, mai exact modelul de hota incorporabila decorativa HCA62640B.

Hota Beko HCA62640B

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2024


beko hca62640b.jpg

Intrucat modernismul nu se limiteaza la aspectul locuintei sau a incaperilor, ci si la aspectul produselor electrocasnice, aceasta hota impresioneaza printr-un design inclinat. Acest design are rolul in primul rand de a va permite o montare care sa ajute la economisirea de spatiu in bucataria dumneavoastra. Totusi, datorita dimensiunii si formei pe care o are, aceasta este de preferat a fi montata intr-o bucatarie mai spatioasa, fie ca vorbim despre una la casa sau una la bloc. Ca am adus in discutie dimensiunea, este de precizat faptul ca acest produs are o dimensiune de 75-108 x 59.6 x 38.6cm, iar, in ceea ce priveste gabaritul acesta este de 10.5kg, ceea ce conteaza foarte mult atunci cand vreti sa o manevrati pentru montare sau sa o montati. Pe partea de nuanta vom avea o culoare neagra care o face sa se potriveasca in orice bucatarie si in orice design al acesteia, fie ca este unul clasic sau unul modern.

Hota Beko HCA62640B

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2024


Moderna si ca functionare
Avantajele sau mai bine spus caracteristicile moderne ale acestui produs nu se limiteaza doar la aspect, ci se regasesc si in partea de functionare si a controlului functionarii. Modernitatea controlului functionarii este data de prezenta controlului electronic atat a pornirii si selectarii uneia dintre cele trei trepte de viteza, dar si a iluminarii de care dispune. Cele trei trepte de functionare sunt si cele care controleaza puterea de absortie a acesteia si veti beneficia de o putere de absortie minima de 249mc/h care este data de treapta minima de functionare. Daca insa vreti o putere mai mare atunci selectati treapta maxima si veti obtine o putere de absortie de 537mc/h care va ajuta sa scapati de orice miros, fum sau abur rezultat in urma pregatirii alimentelor. Fiind strans legat de partea de functionare, zgomotul pe care aceasta hota il produce poate oscila si el intre doua valori, iar pentru treapta minima de functionare veti avea un nivel minim de zgomot de 55dB iar in cazul functionarii la treapta maxima zgomotul produs va fi de 71dB. Un alt avantaj major este dat de prezenta filtrelor lavabile de aluminiu care va garanteaza absortia grasimii si mirosurilor fara problema, fiind si foarte usor de curatat.

Pregatirea alimentelor necesita si o anumita cantitate de lumina, iar aceasta hota dispune si de doua lampi de iluminare de 3W ce asigura o pozitionare in clasa A de eficienta la iluminare. In privinta celorlalte pozitionari in clasele de eficienta, veti avea o clasa C pentru eficienta filtrului de grasime si aceasi clasa C pentru eficienta energetica deoarece are un consum de 90kW. Toate aceste caracteristici sunt insa insotite si de un pret pe masura, dar care se amortizeaza prin eficienta si rezultatele obtinute in urma utilizarii acestei hota.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 20 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Hota Beko HCA62640B: pentru confortul locuintei si nu numai"

beko hca62640b _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro