Tehno News RO

Lada frigorifica Gorenje FHE151W: stocare si pastrare


In cadrul fiecarei locuinte, sau poate a fiecarui local, este nevoie la un moment dat de posibilitatea de a stoca o cantitate mai mare de alimente, asta fara a tine cont de ce stil culinar adoptati sau de ce preferati in aceasta gama.

Partea de stocare insa poate fi legata si de cei care vor sa aiba o activitate in domeniul comercial, si care astfel trebuie, sau vor ,sa comercializeze unele produse congelate fie ca sunt legume sau fructe ori daca sunt produse din carne.

La fel de simplu putem sa ne legam de prezenta unei lazi frigorifice, si pentru acele locuri de unde trebuie sa luati cantitati mai mari de gheata sau poate cu unele laboratoare sau centre unde este nevoie de astfel de model Gorenje FHE151W.

Lada frigorifica Gorenje FHE151W

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 26 aprilie 2024


gorenje fhe151w.jpg

Cu siguranta la fel de simplu poate fi vorba despre alegerea acestui model Gorenje FHE151W si pentru cei care poate vor sa produca majoritatea alimentelor pe care le consuma, indiferent de anotimp.

Pentru toate insa, Gorenje FHE151W poate fi privit ca si un element major pentru partea de ajutor in modul de pastrare a produselor alimentare, insa poate fi cosniderat ajutor si usurinta cu care poate fi asezata exact unde aveti nevoie. Gabaritul pe care il are este unul exact in aceasta directie, iar asta datorita celor 85 cm in inaltime, 80 cm in latime, iar daca este vorba despre adancime veti avea o valoare de 70 cm. Fiind totusi vorba despre o lada frigorifica mai aveti de vazut si partea de capac, si mai mult decat atat deschiderea acestuia in plan vertical si astfel necesitatea unui spatiu in acest sens.

Lada frigorifica Gorenje FHE151W

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 26 aprilie 2024


Pastrat in siguranta
Modalitatile de stocare a alimentelor sunt diverse, iar pentru a fi siguri de faptul ca produsele folosite in bucatarie sunt unele sigure, cu certitudine un astfel de model de lada frigorifica Gorenje FHE151W este de preferat in detrimentul altor modele. Partea de utilizare a modelului in acest sens tine atat de cat de incapatoare este lada frigorifica cat si in ceea ce tine de stabilirea conditiilor de pastrare.

Controlul functionarii inseamna si legarea de termostatul prezent in partea frontala a lazii frigorifice care poate fi foarte usor de utilizat, si astfel si temperatura interioara poate fi usor stabilita pentru produsele voastre. Revenind la cat de mult veti putea aseza in materie de produse alimentare, sau de ce nu si nealimentare, volumul net pe care Gorenje FHE151W il are este de 141l, iar ca si mod de impartire a acestui volum veti avea un singur compartiment. Putem sa precizam insa si un usor inconvenient pe care il prezinta aceasta lada frigorifica, si asta prin faptul ca veti avea un model cu un sistem de dezghetare manual, si nu automat, dar asta nu este ceva foarte incomod intrucat este vorba despre o dezghetare la anumite intervale de timp. Mai avem de vazut si cat de mult va afecta acest electrocasnic factura de curent pe care va trebui sa o achitati, iar asta prin faptul ca se pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparate Frigorifice

valabile astazi, 26 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Lada frigorifica Gorenje FHE151W: stocare si pastrare"

gorenje fhe151w_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro