Tehno News RO

Masina de spalat rufe Indesit IWSNC 51051X9 EU: Nu este o masina de spalat spectaculoasa, dar este decenta


Pentru fiecare masina de spalat rufe ultramoderna, dar si foarte scumpa, exista un model mic, mai putin spectaculos, dar foarte ieftin. Si, de multe ori, acestea vin tot de la firme mari, deci nici macar nu ne putem plange ca trebuie sa cumparam de la o firma no name. Un exemplu foarte bun in acest sens este Indesit IWSNC 51051X9 EU. Poate ca modelul face parte dintr-o generatie mai veche, dar, atat timp cat vine cu dotari cat de cat moderne si are pretul pe care il are, sunt convins ca pentru unii cumparatori nici macar nu mai conteaza.

Masina de spalat rufe Indesit IWSNC 51051X9 EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 mai 2024


indesit iwsnc 51051x9 eu.jpg

O masina de spalat perfecta intr-o garsoniera
Pe langa anul aparitiei modelului, mai exista un motiv pentru care acesta este atat de ieftin. In mare, pretul se datoreaza marimii. La doar 5 kg, aceasta este una dintre cele mai mici masini de spalat de pe piata si in ziua de astazi este imposibil sa gasesti ceva mai mic. Totusi, dimensiunile reduse vin si cu un avantaj, aparatul incapand fara probleme intr-un spatiu mai mic, asa cum sunt garsonierele. Si, cum cine locuieste intr-o astfel de locuinta nici nu are nevoie de mai mult (5 kg sunt de ajuns pentru o persoana sau doua), masina ar fi chiar buna.

Masina de spalat rufe Indesit IWSNC 51051X9 EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 mai 2024


Cat despre modul in care arata, design-ul Indesit IWSNC 51051X9 EU nu este chiar deloc unul invechit. Masina are un panou de control modern, cu afisaj LCD si cateva butoane pentru setari. Din fericire, are si un manual pe intelesul tuturor, asa ca nu va fi o problema cu utilizarea.

Apoi, aceasta mai vine si cu 16 programe. Nu este vreunul complet original, desi o setare pentru incaltaminte vezi mai rar. In rest, sunt prezente cele normale, precum bumbac, haine mixte, jeans, articole sportive, haine care trebuie sa fie usor de calcat, spalare intensa, centrifugare intensa si altele. Apoi, intr-un mod cat de cat surprinzator, masina are si optiunea de programare intarziata si poate spala si la jumatate din sarcina. Din pacate, viteza de centrifugare nu este cea mai grozava, adica ajunge doar la 1000 rpm, dar, pana la urma, nu vorbim despre un produs de top.

Cat despre consumul de energie si de apa, acestea sunt la niste valori foarte mici, dar nici nu aveau cum sa fie altfel, data fiind marimea. Masina consuma 0.49 KW pe ora, facand parte din clasa A+, iar anual ajunge la 7500 de litri de apa (conteaza foarte mult si cat de des speli). O problema ar fi cu zgomotul, dar, daca nu dormi cu ea pornita, o vei putea suporta dupa doua sau trei spalari.

Asadar, desi este un pic veche si un pic zgomotoasa, Indesit IWSNC 51051X9 EU reprezinta o solutie foarte buna pentru cei care nu au nevoie de mai mult. Cand esti tanar, stai intr-o garsoniera si bugetul este redus, ea devine chiar recomandata (la fel si pentru persoanele in varsta). Este ieftina si la achizitie, dar si de folosit, deci poti sta linistit, nu vei da bugetul peste cap daca te hotarasti sa o cumperi.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 1 mai 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro