Tehno News RO

Plita incorporabila Beko HIC64502T: Un model deosebit pentru o bucatarie deosebita


Timpul petrecut in bucatarie poate fi din placere sau poate fi din obligatie si necesitate, insa, oricare ar fi motivul si oricare ar fi situatia, cu siguranta nu ar strica sa aveti la indemana o aparatura electrocasnica moderna si noua. Aceasta aparatura poate fi pentru a pastra alimentele, pentru a le pregati pentru gatit sau pentru a gati orice reteta ati avea. Pentru ultima categorie avem si o propunere in prezenta plitei incorporabile Beko HIC64502T.

Plita incorporabila Beko HIC64502T

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 26 aprilie 2024


beko hic64502t.jpg

Primul beneficiu pe care aceasta plita il aduce in casa voastra se leaga de faptul ca veti avea la dispozitie un produs incorporabil care poate fi instalat foarte usor, a carui pozitie nu mai depinde de cuptor. Singurul element care conditioneaza pozitia acestei plite incorporabile Beko HIC64502T este dimensiunea de 5.5 x 58 x 51 cm pe care o are si care va dicta si dimensiunea nisei de care va avea nevoie.

Plita incorporabila Beko HIC64502T

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 26 aprilie 2024


Un alt beneficiu adus de aceasta plita este faptul ca este un model incorporabil cu o alimentare electrica si asta cu siguranta este mult mai sigura decat clasicele aragazuri sau plite pe gaz. Desi are o alimentare electrica, asta nu inseamna ca trebuie sa o pozitionati aproape de o priza intrucat va puteti ajuta si de unele prelungitoare. Ceea ce veti mai putea observa la acest model de plita incorporabila este modul de dispunere a zonelor de gatit sau a arzatoarelor, avand la dispozitie un arzator mare, doua arzatoare normale, dar si un arzator mic. Utilizarea acestora se poate face insa atat functie de suprafata, cat si de puterea pe care o pot avea, trebuind sa optati pentru arzatorul mic de 1.2 kW, arzatorul mare cu o putere de la 0.75 kW la 2.2 kW, sau arzatoarele normale de 1.5 kW, respectiv 1.8 kW.

Functionarea mereu in beneficiul vostru
Functionarea si utilizarea efectiva a acestui model cu siguranta este un element important si, mai mult decat atat, va permite sa gatiti orice doriti si oricand doriti. Pentru acest aspect, incepem cu panoul de control al functionarii ce este dispus frontal. Acest panou are in compunere taste touch cu ajutorul carora veti putea sa setati o temperatura optima specifica fiecarui aliment sau fiecarei mancaruri. Pe langa setarea temperaturii, veti avea posibilitatea de a stabili si timpul de pregatire a unor alimente, iar asta se poate prin intermediul timer-ului cu care plita Beko HIC64502T este prevazuta.

De la alimentarea electrica pleaca si caracteristica de a fi vitroceramica, iar asta va permite sa aveti la dispozitie pana la 19 trepte de putere pe care sa le folositi. Pentru exploatarea la maxim aveti la dispozitie si un indicator de caldura reziduala, iar daca vreti sa va apucati imediat de gatit, atunci ceea ce va poate ajuta este functia Booster cu care este prevazuta. Daca in bucatarie au acces si copii, atunci trebuie sa tineti cont si de siguranta in momentul in care va alegeti un model de plita. In cazul celei de fata, veti avea disponibile atat o functie de deconectare automata, cat si un sistem de protectie a copiilor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 26 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Plita incorporabila Beko HIC64502T: Un model deosebit pentru o bucatarie deosebita"

beko hic64502t_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro