Tehno News RO

Plita incorporabila Electrolux EHH6430IOW: plita cu inductie cu design special


Unele retete pot necesita variatii de temperatura pe parcursul pregatirii, fiind nevoie ca incalzirea sa poata fi reglata precis si sa treaca rapid de la valoare la alta. Pentru bucatarii profesionisti acest lucru este esential. Acestia nu sunt insa singurii care isi doresc o astfel de functie, pasiunea pentru gastronomie facand-o sa para un must-have precum este camera de selfie pentru adolescenti. In momentul de fata plitele cu inductie sunt cele mai performante si ofera cea mai buna precizie asupra temperaturii. Electrolux EHH6430IOW este un model care adauga un design cu totul special, ajungand sa fie un adevarat target pentru cei care iubesc sa gateasca.

Plita incorporabila Electrolux EHH6430IOW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 26 aprilie 2024


electrolux ehh6430iow.jpg

Rapiditate de lucru si siguranta
Ceea ce caracterizeaza plita in primul rand este rapiditatea de lucru pe care o sustine. Suprafata perfect plata a acesteia permite asezarea si mutarea mult mai usoara a vaselor, iar tehnologia cu inductie reduce timpul necesar pentru gatire prin faptul ca atinge temperaturile inalte intr-un timp mult mai scurt. Ramane doar sa asezi vasele pe plita, iar aceasta le va incalzi instant.

Plita incorporabila Electrolux EHH6430IOW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 26 aprilie 2024


Plita este prevazuta cu patru zone de incalzire, respectiv doua medii, una mare si una mica. Zona de incalzire mica are o putere de 2.5 kw, cele medii au o putere de 2.8 kw, iar cele mari au o putere de 3.7 kw. Puterea de incalzire depaseste media, ceea ce demonstreaza ca producatorul mizeaza mult pe ajutorul acordat profesionistilor si pasionatilor de gatit.

Plitele cu inductie sunt totodata cele mai economice dintre cele electrice, asa ca modelul nu va atrage cheltuieli lunare foarte mari.

Un avantaj foarte mare oferit de sistemul de gatire cu inductie este acela ca suprafata plitei nu se incinge niciodata. Incalzirea se produce in interiorul vasului, asa ca nivelul de siguranta este optim. Nu exista riscul sa iti mai frigi degetele, ceea ce este cu atat mai important pentru protectia celor mici. Exista suplimentar o functie care blocheaza si panoul de contro, astfel incat copiii sa fie in siguranta in orice situatie. Apoi, faptul ca plita nu se incinge ajuta si la intretinerea acesteia prin faptul ca petele nu se intaresc si pot fi curatate usor cu o carpa.

Electrolux EHH6430IOW se mai remarca prin designul sau foarte special. Acesta este complet alb si se distinge imediat in fata majoritatii modelelor, care de obicei sunt negre sau din inox. Plita are un aspect minimalist foarte elegant. Aceasta este perfect plata, iar dimensiunile sale sunt de 5.5 x 59 x 52 cm. Panoul de control este prevazut cu touch si ofera astfel un control intuitiv foarte rapid. Printr-o simpla atingere plita va fi pornita si va incalzi vasele la temperatura dorita. Foarte utile sunt si functiile timer si StopGo. Aceasta din urma este o functie de pauza, care opreste functionarea atunci cand trebuie sa pleci de langa plita si o reia cu aceleasi setari atunci cand te intorci.

Electrolux EHH6430IOW este o plita cu inductie la un pret foarte bun pentru categoria sa. Aceasta se remarca atat prin performanta de la controlul temperaturii, cat si prin libertatea de miscare pe care o ofera si design, fiind un adevarat gadget pentru pasionatii de gastronomie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 26 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Plita incorporabila Electrolux EHH6430IOW: plita cu inductie cu design special"

1.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro