Tehno News RO

Side by side Bosch KAG90AI20: un produs ca in filme


O locuinta moderna presupune si existenta unui confort sporit pe care il pot oferi atat elementele de mobilier cat si produsele electrocasnice moderne pe care le poti utiliza. Daca mai sunteti si pasionat de realizarea unor retete speciale, veti avea cu atat mai multa nevoie de aparatura electrocasnica moderna, printre care veti gasi si aparatele frigorifice. Un astfel de produs este si cel al aparatului frigorific Bosch Side by side KAG90AI20.

Side by side Bosch KAG90AI20

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 27 februarie 2021


side by side bosch kag90ai20.jpg

Chiar daca cei mai multi au vazut un asemenea produs in filmele americane, a sosit momentul pentru ca acesta sa faca parte si din bucataria sau locuinta voastra. Intrucat vorbim despre un produs side by side, acesta nu se recomanda unui apartament de bloc cu suprafata mai redusa, datorita dimensiunii impresionante pe care o are si vorbim aici despre o dimensiune de 177 x 91 x 72cm. Pe langa aceasta dimensiune impunatoare, din punct de vedere al esteticii mai avem prezente nuanta metalica si inoxul antiamprenta folosit pentru realizarea sa, dar si manerele verticale. Legat atat de functionare cat si de aspect, vom gasi pe usa din stanga un panou de control al functionarii ce permite setarea temperaturii atat pentru frigider cat si pentru congelator, dar si un dispenser de apa.

Side by side Bosch KAG90AI20

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 27 februarie 2021


Un spatiu pentru tot ce aveti nevoie
Aceasta dimensiune despre care am vorbit ascunde la interior un volum net total de 522 litri si care este structurat intr-un volum net de 163litri pentru congelator si un volum net de 259litri pentru frigider. Ambele compartimente sunt dotate cu tehnologia No Frost care iti garanteaza rezultate foarte bune in pastrarea prospetimii alimentelor si in eliminarea disconfortului creat de nevoia de dezghetare a acestuia. Daca este sa privim mai in detaliu acest spatiu de care dispunem,observam modul prin care putem profita de acesta, mai exactcele 3 rafturi de care dispune, a celor 3 suporturi prezente pe usa, dar si a compartimentului pentru legume si fructe sau MultiBox. In cazul congelatorului, te poti baza insa pe doua compartimente in care sa pastrezi alimentele dorite, dar si de calendarul pentru produse congelate de care dispune.

Intrand mai in amanunt privind functionarea, pe langa tehnologia No Frost si avantajele oferite de ea, mai beneficiati si de functiile Touch Control, Sistemul Multi AirFlow sau FreshProtect Box. Aceste caracteristici vin sa suplineasca si functiile de super-congelare, super-racire, a sistemului de avertizare privind temperatura ridicata sau cel de avertizare privind usa deschisa. Datorita tuturor acestor caracteristici si functii de care dispune, nu trebuie sa va faceti nici prea multe griji legate de consum caci, cu un consum mediu de 432 kWh, acesta se pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A+.

Trebuie insa sa stiti ca toate aceste caracteristici au si un pret pe masura, un pret care, comparat cu volumul destul de mare si cu consumul relativ mic de energie electrica, este destul de optim. Daca insa mai aveti nevoie de anumite motive pentru achizitie, va mai spunem ca veti beneficia si de un preparator automat a cuburilor de gheata cu o capacitate de productie de 0.94kg/24h si de o autonomie de 4 ore fara curent.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 27 februarie 2021 la:Galerie foto: "Side by side Bosch KAG90AI20: un produs ca in filme"

side by side bosch kag90ai20 _2.jpg
side by side bosch kag90ai20 _3.jpg
side by side bosch kag90ai20 _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro