Tehno News RO

Arctic CB5800A++: masina de spalat ieftina cu dotari bune


Masinile de spalat de la Arctic sunt unele dintre cele mai ieftine de pe piata, mai ales cele care nu au nici dotari chiar atat de moderne. Insa cum firma este romaneasca, acesta este de asemenea un motiv pentru pretul scazut. Oricum, pentru o persoana mai in varsta sau pentru cineva cu mai putini bani (caci in ziua de azi e greu sa traiesti fara masina de spalat), modelele lor sunt mai mult decat binevenite.

Masina de spalat rufe Arctic CB5800A++

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


arctic cb5800a++.jpg

Arctic CB5800A++ este chiar un aparat un pic mai bun, mai ales in ceea ce priveste numarul si varietatea programelor de spalare. In mare, nu este prea spectaculoasa, dar se descurca destul de bine si are un panou de control foarte simplu si intuitiv. Ii lipseste afisajul LCD, dar nu era o nevoie stringenta de asa ceva, iar volumul, desi este de doar 5 kilograme, ofera exact cat trebuie pentru una, doua persoane. Ce mai surprinde la design este faptul ca acesta este un model slim, mai ingust, care incape mai usor in bucatariile sau baile mici si cu mai putin spatiu.

Masina de spalat rufe Arctic CB5800A++

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


O masina decenta, dar nu prea spectaculoasa
In ceea ce priveste programele de spalare, acestea nu se deosebesc aproape deloc de cele ale unui produs superior din punct de vedere al calitatii. Aceasta are programe pentru bumbac (mai multe chiar), lana, sintetice, haine colorate, materiale sensibile, camasi, anti-alergic, sport, spalare manuala, clarire si alte cateva. Asadar, cam tot ceea ce ai nevoie in casa, fiind greu sa gasesti ceva ce aceasta masina de spalat nu poate sa faca.

Tot spre deosebire de alte modele mai ieftine de la Arctic, CB5800A++ vine si cu unele elemente de siguranta, asa cum sunt cele impotriva inundatiilor si a copiilor (care blocheaza butoanele in timpul functionarii). Daca pana acum este o masina de spalat care se poate compara fara nicio problema cu una mai scumpa si mai cu renume, exista si motive pentru care aceasta ramane la un pret redus. In primul rand, cauza pentru pret este viteza de centrifugare. Aceasta ajunge doar pana la 800 rpm, in conditiile in care mai toate masinile noi au macar 1200 rpm. Insa hainele mai umede nu sunt o problema pentru toata lumea, asa ca nu prea ai ce sa ii reprosezi.

Mai mult decat atat, clasa energetica este A++, consumul de energie electrica fiind in jurul a 0.6 kW/h. Este si o masina mica si asta este un alt factor explicativ pentru eficienta.

In afara vitezei de centrifugare care este una redusa, nu i se pot reprosa foarte multe lucruri acestei masini de spalat. Arctic CB5800A++ este un aparat bun, adaptat nevoilor multor romani si de aceea nu poate sa fie decat unul apreciat. Este si foarte ieftin, poate una dintre cele mai ieftine masini de spalat de pe piata si acest lucru inseamna ceva, deoarece nici calitatea sa nu este una de lasat la o parte. Asadar, daca locuiesti singur si nu vrei o masina perfecta sau daca nu ai prea multi bani la dispozitie, modelul este unul recomandat.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Arctic CB5800A++: masina de spalat ieftina cu dotari bune"

arctic cb5800a++ _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro