Tehno News RO

Bosch SMS88TI03E: economie si vase curate


De multe ori ne dorim ca dupa ce servim masa sa fie altcineva care sa se ocupe de spalatul si uscatul vaselor, iar noi sa ne vedem in continuare de treaba, sa ne relaxam alaturi de familie sau de invitati. De cele mai multe ori acest lucru nu se intampla, pentru ca trebuie sa ramanem in bucatarie si sa le spalam. Pentru cei care vor sa aiba mai mult timp alaturi de cei dragi dupa fiecare masa, pot apela cu incredere la o masina de spalat vase, fiind cu adevarat o salvare mai ales daca urati aceasta activitate. Pentru a scapa si de problema consumului ridicat de energie electrica sau de consumul exagerat la apa, puteti sa alegeti o masina de spalat vase economica cum este Bosch SMS88TI03E.

Masina de spalat vase Bosch SMS88TI03E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 februarie 2021


bosch sms88ti03e.jpg

Designul sau va aduce schimbari in cadrul intregii bucatarii, deoarece are o culoare moderna si anume silver/inox,mult mai modern si la moda decat clasicul alb. Dimensiunile de 84.5 x 60 x 60cm si greutatea de 54 kg trebuie sa le cunoasteti pentru a sti unde sa o pozitionati in cadrul bucatariei. Pentru un control usor si o setare la fel de usoara a unuia dintre cele 8 programe puse la dispozitie sau a functiilor de care dispune, aveti la dispozitie panoul de control cu afisaj LCD. Acesta va indica nivelul de sare avut, terminarea programului ales ori il puteti folosi pentru o programare intarziata.

Masina de spalat vase Bosch SMS88TI03E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 februarie 2021


Seteaza programul dorit
Pe partea de caracteristici si programe, aceasta masina de spalat vase vine cu multe elemente recomandate pentru cei ce iubesc calitatea. Capacitatea mare de seturi, si anume 13, si eficienta energetica A+++ intrec cu 10% cea mai buna clasa de eficienta energetica. Clasa de eficienta la uscare este si ea una buna, si anume clasa A. Consumul de apa anual este in jur de 2100l, iar la un ciclu va consuma pana la 7 litri de apa, este deci economica.

Asa cum deja stiti, are un numar de 8 programe si 6 nivele de temperatura. Ca si programe veti putea alege pe cel ce se potriveste cel mai bine in functie de vase. Alegeti cu incredere programul 60 grade Celsius sau cele pana la 65 grade Celsius, daca aveti vase obisnuite, si programul de peste 65 grade Celsius daca aveti de spalat vase foarte murdare. Mai vine si cu un program special HygienePlus ce ofera clatire la temperaturi mari pentru performanta maxima in curatare. Ca si optiuni, vine cu posibilitatea de incarcare la jumatate, program rapid, bio/eco si program de prespalare. Veti putea sa curatati si paharele ori cestile pentru ca aveti un suport special, dar si vasele mai mari deoarece vine cu un cos superior reglabil in inaltime.

Daca va doriti sa achizitionati masina de spalat vase Bosch SMS88TI03E, trebuie sa stiti ca are un pret mai mare decat o masina de spalat obisnuita pentru ca este mai eficienta energetic si dinpunct de vedere al consumului de apa, are tehnologii performante, si este si silentioasa, producand un zgomot de 44 dB. Ramane doar sa va hotarati.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 28 februarie 2021 la:Galerie foto: "Bosch SMS88TI03E: economie si vase curate"

bosch sms88ti03e _4.jpg
bosch sms88ti03e _3.jpg
bosch sms88ti03e _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro