Tehno News RO

Candy GVW 485T-S: masina de spalat rufe cu uscator


Pentru a-ti alege o noua masina de spalat, este recomandat sa urmezi cativa pasi care iti garanteaza reusita si nu doar ca vei lua decizia mai usor, dar te vei declara multumit de ea si la mai mult timp dupa achizitionarea ei, nu doar pe moment, cand esti mai mult entuziasmat de faptul ca ti-ai luat un nou produs electrocasnic. De aceea, este bine sa-ti stabilesti bugetul pentru aparat, dimensiunile, daca vrei sa includa uscator sau nu, capacitatea, eficienta si functiile din timp, de dinainte sa te pregatesti sa il cumperi.

Masina de spalat cu uscator Candy GVW 485T-S

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 mai 2024


candy gvw 485t-s.jpg

De ce sa alegi aceasta masina de spalat rufe cu uscator?
Pe langa costul de achizitionare, este foarte important sa iti indrepti atentia si catre nivelul consumului de energie, deoarece acest lucru este cel care determina daca masina este cu adevarat eficienta sau nu. De aceea, dintre un model mai ieftin, insa cu o eficienta mai mica, si unul mai scump, dar mai eficient, pentru o investitie pe termen lung, este mai bine sa alegi modelul cu un pret mai mare, deoarece in acest fel iti recuperezi banii – economia pe care o faci cu un model foarte ieftin este temporara, deoarece iti poate incarca factura de electricitate de acum inainte. Desigur, daca poti gasi un model care sa nu fie exagerat de scump, dar, totusi, eficient, cu atat mai bine.

Masina de spalat cu uscator Candy GVW 485T-S

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 mai 2024


Un model de masina de spalat rufe este Candy GVW 485T-S, pe care il poti achizitiona acum pentru utilizare zilnica sau de cate ori ai nevoie de ea. Aparatele electrocasnice se impart in mai multe categorii, luandu-se in evidenta eficienta energetica. Astfel, Uniunea Europeana a stabilit ca acest lucru sa fie impartit intr-o scara de la A la G, in care clasa A este cea mai eficienta, iar clasa G cea mai putin eficienta.

Modelul de masina de spalat rufe cu uscator Candy GVW 485T-S a fost inclusa in categoria A, care este foarte eficienta in ceea ce priveste consumul, facand-o o alegere elementara pentru oricine vrea sa aiba factori cat mai mici. Alte clasificari A din care face parte aceasta masina de spalat rufe cu uscator sunt cele referitoare la spalare si centrifugare, acestea fiind cele mai bune disponibile pe piata. Ca dovada pentru eficienta sa, se poate remarca faptul ca aceasta masina de spalat are un consum in programul standard de doar 5.44 KWh, iar consumul mediu de apa pe durata unui an de zile este de 12000 de litri.

Un alt lucru important atunci cand iti alegi masina de spalat este cel referitor la programele de spalare, modelul Candy GVW 485T-S avand un numar de 16 programe, care se aplica pentru o mare varietate de tipuri de spalare. Un alt plus in vederea achizitionarii masinii de spalat cu uscator Candy GVW este faptul ca dispune de functia de progamare intarziata.

Verifica daca dimensiunile de 85 x 60 x 54 (I x L x A) de centimetri se potrivesc bine in locul pregatit din casa ta pentru masina de spalat si, daca da, nu mai ai niciun motiv pentru care sa nu-ti cumperi masina de spalat cu uscator Candy GVW 485T-S.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 1 mai 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro