Tehno News RO

Combina frigorifica Zanussi ZRB33103WA: nelipsita din orice bucatarie


Combina frigorifica este produsul electrocasnic care nu trebuie sa lipseasca din nici o bucatarie deoarece garanteaza rezultate foarte bune in ceea ce priveste pastrarea alimentelor in siguranta, dar si asigurarea tuturor ingredientelor de care ai nevoie in bucatarie. Modelul de combina frigorifica Zanussi ZRB33103WA este cea care deserveste orice bucatarie fara probleme, indiferent de tipul de bucatar care este prezent in casa.

Combina Frigorifica Zanussi ZRB33103WA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 mai 2024


zanussi zrb33103wa.jpg

Acest produs este recomandat in primul rand de catre modul in care este realizat si ne referim la prezenta unui frigider in partea superioara si a unui congelator in partea inferioara. Designul destul de clasic de nuanta alba este unul care ne ofera un volum net destul de mare, de 303l,dar care se imparte intre frigiderul de 194l si congelatorul de 109l. Aceasta capacitate este insa una care se incadreaza in dimensiunea de 174.5 x 59.5 x 64.7cm, iar modalitatea de instalare in propria bucatarie este conditionata de aceasta dimensiune. Pe langa aceasta dimensiune, ceea ce mai conditioneaza instalarea este modul de deschidere a usilor, iar daca spatiul pe care il aveti nu permite deschiderea standard spre dreapta o sa puteti schimba acest lucru prin intermediul usilor reversibile.

Combina Frigorifica Zanussi ZRB33103WA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 mai 2024


Un spatiu pentru toate alimentele tale
Trecand la designul interior al combinei frigorifice, vom avea in primul rand modul in care este compartimentat frigiderul cu ajutorul celor doua rafturi de care dispune si care pot fi pozitionate in asemenea mod incat sa depozitati alimentele sau recipientele dorite. Controlul temperaturii acestuia se va face prin intermediul termostatului mecanic prezent pe lateralul frigiderului in partea dreapta. Datorita pozitiei sale, veti putea pastra anumite alimente chiar si pe raftul superior. Pe langa cele doua rafturi, veti mai avea la dispozitie si un raft metalic pe care veti putea pastra fara probleme sticlele de suc, apa sau, de ce nu, de vin, iar in partea de jos a frigiderului veti dispune de compartimentul pentru fructe si legume. In ceea ce priveste usa frigiderului, pe aceasta veti mai gasi trei suporturi care vin tot in ajutorul dumneavoastra si a alimentelor pe care le depozitati.

In partea de jos avem congelatorul care este impartit in trei compartimente de dimensiuni diferite tocmai pentru a profita la maxim de spatiul si volumul de care dispune acesta. Un alt avantaj pentru congelator, pe langa modalitatea de compartimentare, este cel dat de capacitatea de congelare de 4kg in 24h. Chiar daca multe persoane vor vedea in primul rand pretul acesteia care nu este insa unul foarte mare, trebuie insa privit si aspectul ce tine de intretinere si de fiabilitate. Intretinerea usoara,mai ales in cazul frigiderului, se datoreaza prezentei unui sistem automat de dezghetare care ajuta foarte mult, mai ales pentru cei care stiu cat de grea poate fi intretinerea sau dezghetarea manuala a unui frigider mai vechi. O alta caracteristica este cea a autonomiei de care se bucura aceasta combina, intrucat are o capacitate de autonomie de pana la 30 de ore.

Pe langa toate aceste caracteristici, utilizarea sau achizitia acestui model este una care va avea grija si de bugetul familiei, deoarece consumul de care dispune este unul dintre cele mai bune de pe piata. Cu un consum de 231 kWh/an, pozitia pe care o ocupa in clasele de eficienta energetica este una specifica clasei A++.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 1 mai 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica Zanussi ZRB33103WA: nelipsita din orice bucatarie"

zanussi zrb33103wa _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro