Tehno News RO

Lada frigorifica Serreno SERLF-198M: o solutie clasica pentru o eficienta sporita


Aveti la dispozitie numeroase metode de pastrare a alimentelor si de conservare a acestora, dar daca aveti o mica afacere in domeniul alimentar sau a magazinelor alimentare trebuie neaparat sa detineti un aparat frigorific. Un astfel de aparat frigorific este si lada frigorifica Serreno SERLF-198M care isi propune sa va ajute in pastrarea in conditii foarte bune a alimentelor congelate.

Lada frigorifica Serreno SERLF-198M

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


serreno serlf-198m.jpg

Aspectul acestei lazi frigorifice este unul clasic cu incarcare verticala si cu un maner orizontal incorporat. Ce se mai poate identifica in cadrul acestui aspect este prezenta unui panou de functionare ce are doua leduri pentru functionare, dar si termostat, si este dispus in partea dreapta jos a lazii. De la acest termostat se pot seta pana la 8 trepte de functionare, dar daca doriti sa aveti o congelare rapida aveti la dispozitie treapta super, iar in ceea ce priveste ledurile avem unul verde pentru simbolizarea alimentarii cu energie, dar si unul rosu pentru simbolizarea functionarii. In partea de design interior avem in primul rand volumul de 198 de litri, dar care este compartimentat cu ajutorul unui cos suplimentar pentru a tine la indemana alimentele cele mai mici ca dimensiune. Totusi, acest volum este unul destul de mare pentru a putea pastra orice produse de la legume congelate, carne sau produse din carne pana la inghetata sau alte deserturi.

Lada frigorifica Serreno SERLF-198M

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Utila si usoara
Indiferent de utilizarea in scop casnic sau unul comercial, aceasta lada frigorifica este una care necesita un spatiu de montare si de instalare de 85 x 94.5 x 52.3cm, dar la care se mai adauga si spatiul necesar deschiderii verticale a usii. Chiar daca are un volum destul de mare, manevrarea acesteia nu ar trebui sa fie o foarte mare problema deoarece cantareste doar 35kg.

In partea de functionare a acestui produs avem ca si element principal clasa climatica N-SN-ST-T de care dispune si care ne ajuta cu informatii despre functionare, functie de temperatura mediului ambiant exterior. Avand in vedere temperaturile de la noi din tara, nu ar trebui sa ne facem nici un fel de griji deoarece se incadreaza in aceste limite climatice normal-subnormal-subtropical-tropical. Pe langa clasa climatica, mai avem detaliul privind agentul de racire folosit iar cel care ne asigura o temperatura optima setata cu ajutorul termostatului mecanic reglabil este un agent de racire R600a.

Pentru foarte multa lume criteriul pretului este cel care conteaza cel mai mult, iar in aceasta situatie trebuie sa stiti ca lada frigorifica Serreno are un pret putin cam ridicat dar care compenseaza atat prin aspectul functional, cel al dimensiunii, dar si al sigurantei si eficientei. Pe partea de eficienta avem in primul rand eficienta energetica, o eficienta specifica clasei A+, ceea ce va ajuta sa aveti multe produse alimentare in siguranta in congelator, dar cu un consum foarte bun de electricitate si, astfel, cu un cost al consumului destul de bun. Daca ne referim la partea de siguranta avem partea legata de zgomotul pe care il produce aceasta lada frigorifica in timpul functionarii si care este de doar 42dB, ceea ce o face mult mai silentioasa decat un aspirator.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparate Frigorifice

valabile astazi, 16 august 2022 la:Galerie foto: "Lada frigorifica Serreno SERLF-198M: o solutie clasica pentru o eficienta sporita "

serreno serlf-198m _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro