Tehno News RO

Masina de spalat rufe Electrolux EWS31274SA: modesta ca dimensiune, dar nu si ca dotari


Care sunt caracteristicile unei masini de spalat bune? In primul rand, aceasta trebuie sa vina cu o varietate de programe, astfel incat curatarea fie eficienta. Totodata, trebuie sa existe programe special concepute pentru hainele ceva mai delicate, cum ar fi rochiile care contin matase sau bluzele care pot intra usor la apa. Va vine sa credeti sau nu, de foarte multe ori, hainele pot fi deteriorate doar pentru ca nu ati ales o masina de spalat eficienta. Si pentru ca tot vorbeam de acest lucru, acest dispozitiv trebuie sa fie rapid. Omul modern nu are timp de pierdut, iar cand vine seara, obosit de la lucru, spalarea rufelor se dovedeste o adevarata bataie de cap.

Dincolo de acest lucru, designul masinii de spalat trebuie sa fie unul potrivit, astfel incat sa se incadreze perfect in mai multe tipuri de locuinte. Iar daca tot vorbeam de eficienta, spuneti da produsului Slim Electrolux EWS31274SA.

Masina de spalat rufe Electrolux EWS31274SA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 mai 2024


electrolux ews31274sa.jpg

Electrolux EWS31274SA - detalii despre eficienta acestui produs
Mai intai de toate, trebuie sa remarcati faptul ca acest model este ideal pentru spatiile reduse. De foarte multe ori, daca aveti o baie modesta, va faceti griji in ceea ce priveste integrarea masinii de spalat. Insa, trebuie sa stiti ca in cazul acestui produs, economia este aproape garantata. Ea ocupa chiar cu 25 mai putin decat alte dispozitive cu caracteristici asemanatoare. Dincolo de acest lucru, masina de spalat rufe slim este eficienta. Ea poate spala pana la 7 kg de rufe, in acelasi timp. Alte modele, mai mari din punct de vedere al dimensiunilor nu pot spala mai mult de 5 sau 6 kg. Iar daca cumva sunteti confuzi, va spunem ca 7 kg este echivalentul a 28 de camasi.

Masina de spalat rufe Electrolux EWS31274SA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 mai 2024


Optiunea QuickWash este de departe cea mai apreciata de catre utilizatori. Ea reduce durata totala de spalare, in ceea ce priveste ciclurile pe care le permite aceasta masina. Iar pentru a va da seama cat de inovativ este produsul, trebuie sa stiti ca este vorba de o economie de pana la 50%, comparativ cu alte masini care indeplinesc aceeasi functie.

Totodata, o alta dotare importanta este cea legata de amanarea ciclului de spalare. Nu trebuie sa va organizati timpul dupa masina de spalat rufe. Este suficient sa folositi functia de programare intarziata. Astfel, masina va incepe sa spele singura rufele la ora la care o programati. De exemplu, foarte multe persoane aleg sa gaseasca rufele deja spalate atunci cand se intorc acasa, de la serviciu.

Mai mult decat atat, modelul Slim Electrolux EWS31274SA inseamna si un program delicat de spalare pentru lana. Cum puteti fi siguri de acest lucru? Ei bine, va spunem ca masina prezentata are in dotare certificatul Woolmark Blue care garanteaza ca hainele confectionate din acest material vor fi mereu spalate cu grija. Drept urmare, nu va mai fi nevoie sa le lasati in seama spalatoriilor de rufe.

Dintre dotarile produsului face parte si functia OptiSense. Aceasta este utilizata pentru a seta automat durate ciclului de spalare, dar si consumul de apa si energie electrica. Astfel, daca masina nu este plina cu rufe, nu va consuma la fel ca atunci cand incarcatura sa este completa. Demn de mentionat este si faptul ca modelul face parte din clasa de eficienta energetica A+++, avand unul dintre cele mai reduse consumuri de pe piata. Referitor la dimensiuni, acestea sunt de 85.0x59.5x44.8 cm.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 1 mai 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro