Tehno News RO

Frigider incorporabil cu doua usi Candy CFBD 2450/2E: o alegere simpla


Exista foarte multe modele de frigidere din care poti sa alegi, in ziua de astazi, de aceea, achizitionarea unui astfel de aparat nu este deloc usoara. Un model care se bucura de popularitate foarte mare in prezent este frigiderul incorporabil, aparatele electrocasnice incorporabile fiind la mare cautare in prezent, atat pentru ca sunt foarte practice, cat si pentru ca ofera bucatariei un aer mult mai relaxat si mai modern.

Frigider incorporabil cu doua usi Candy CFBD 2450/2E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 26 aprilie 2024


candy cfbd 2450 2e.jpg

Info despre modelul de frigider incorporabil cu 2 usi Candy CFBD 2450/2E
Un produs pe care poti sa contezi ca iti va oferi ceea ce vrei de la un astfel de aparat este modelul de frigider incorporabil cu 2 usi Candy CFBD 2450/2E. In primul rand, acesta este un produs incorporabil, deci, fixandu-l intr-un corp de mobila, nu numai ca faci bucataria sa para mult mai putin aglomerata, ci chiar reusesti sa castigi spatiu in plus, mai ales atunci cand e vorba de o bucatarie care nu are o suprafata foarte mare.

Frigider incorporabil cu doua usi Candy CFBD 2450/2E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 26 aprilie 2024


Modelul de frigider incorporabil cu 2 usi Candy CFBD 2450/2E are culoarea alba, ceea ii ofera un aer mai placut si mai sanitar, aceasta fiind si culoarea cea mai des intalnita pentru frigidere, dar si pentru cele mai multe aparate electrocasnice, in general. Dimensiunile sale sunt de 144.4 x 54 x 54 de centimetri (I x L x A), cu o greutate de 47.5 de kilograme. Aparatul are un singur compresor, are un sistem de racire static, controlul sau se face manual si este inclus in clasele climatice N – ST. Nivelul de zgomot realizat de aparat este foarte scazut, de numai 39 de decibeli, ceea ce il face sa fie un aparat foarte silentios, al carui zgomot nu te va deranja niciodata. Autonomia aparatului este de 11 ore, ceea ce inseamna ca poate sa functioneze in aceasta perioada, fara sa fie conectat la energie electrica, pastrandu-ti alimentele proaspete, fara nicio problema.

Acest frigider incorporabil cu 2 usi Candy CFBD 2450/2E are un volum net total de 222 de litri, ceea ce il incadreaza in categoria aparatelor de dimensiune medie, care este ideal pentru o familie de aproximativ patru oameni. Frigiderul are un volum net de 182 de litri si congelatorul are un volum net de 40 de litri. In plus, dispozitivul nici nu consuma multa energie electrica, ceea ce, evident, iti va conveni. Aparatul are un consum energetic intr-un an de 254 de kWh, ceea ce nu reprezinta deloc mult, incadrand dispozitivul in clasa A+ de energie. Frigiderul are patru rafturi din sticla si patru suporturi pe usa, precum si un compartiment special de fructe si legume. Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat. Sistemul de dezghetare pentru congelator este manual. Acesta are un singur compartiment si o capacitate de congelare de doua kilograme in 24 de ore. De aceea, si pentru ca are un pret foarte accesibil, de mai putin de 1.500 de lei, modelul de frigider incorporabil cu 2 usi Candy CFBD 2450/2E este unul pe care multi oameni l-au considerat ca fiind cel mai bun pentru ei si, acum, e randul tau.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 26 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro