Tehno News RO

Hota incorporabila Electrolux EFP60424OX: ideala in orice bucatarie


O hota de bucatarie trebuie atent aleasa, chiar daca, la prima vedere, acest aparat electrocasnic nu pare asa important. Cu toate acestea, daca este aleasa cu atentie si in cunostinta de cauza, aceasta poate face adevarate minuni in bucataria dumneavoastra, ajutandu-va sa va bucurati de un aer mult mai proaspat.

Hota incorporabila Electrolux EFP60424OX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 mai 2024


electrolux efp60424ox.jpg

Insa, daca va intrebati care sunt functiiile sale, trebuie sa stiti ca lista este destul de lunga: de la evacuarea mirosurilor neplacute din bucatarie, care apar in timpul gatitului sau a celor ramase in urma gatitului, pana la eliminarea fumului de tigara (in cazul celor care obisnuiesc sa fumeze). Totodata, aceasta are un oarecare rol in mentinerea unei temperaturi constante in incapere. Acest lucru este de folos, mai ales in timpul verii, atunci cand este necesara eliminarea aerului cald.

Hota incorporabila Electrolux EFP60424OX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 mai 2024


Poate nu stiati, dar se pot dezvolta anumite alergii din cauza acestor mirosuri neplacute ce raman in urma gatitului. Iata, deci, un alt factor cu care lupta o hota: acela ca, unele mirosuri pot ramane pe termen lung in bucatarie. Insa, datorita, folosirii ei, acestea nu vor mai vi o problema nici macar cateva minute. Acestea fiind spuse, va prezentam modelul hotei incorporabila telescopica Electrolux EFP60424OX.

Caracteristici referitoare la design-ul hotei Electrolux EFP60424OX
In primul rand, nu ramane neremarcat tipul acestei hote: telescopica. Acest lucru inseamna ca este o hota ale carei piese se pot regla, datorita mecanismului culisant. Acestui mecanism i se alatura un design elegant, precum in cazul majoritatii hotelor de acest tip. Dimensiunile sale (sunt 18 x 59.8 x 28 cm, acestea fiind putin mai mici. De asemenea, este de remarcat materialul din care este conceputa hota Electrux, acesta fiind inox. Culoarea sa este asemanatoare cu cea a otelului.

Filtrul din aluminiu este alt avantaj al sau, deoarece acest material este usor de curatat.
Diametrul burlanului este de 120 mm, nu este un diametru prea mare, dar chiar si asa, datorita lui, aerul din incapere va fi unul curat, iar dumneavoastra nu va veti face griji.

Trebuie precizat si faptul ca aceasta hota are o lungime de 60 cm. Acest lucru este o veste buna, deoarece inseamna ca o puteti incadra intr-un spatiu destul de eficient. Aceasta hota face parte din clasa energetica E, adica nu este tocmai economica din punct de vedere al consumului de energie. Hota incorporabila Electrolux are un singur motor, precum majoritatea hotelor. Nivelul de zgomot maxim este de 57 dB, ceea ce intareste convingerea ca aceasta nu este o hota chiar atat de zgomotoasa.

Privitor la capacitatea sa de absorbtie, acest aparat electrocasnic are o capacitate destul de scazuta, aceasta fiind de 240 mc/h, recomandat in acele bucatarii unde spatiul nu este tocmai generos. Controlul sau este mecanic, adica veti utiliza butoanele cand veti dori sa o controlati, ceea ce este destul de rapid.

Despre diametrul burlanului acestei hote se poate spune ca este de 120 mm, eficient, avand in vedere si comparand cu nivelul sau de absorbtie.

Se considera un beneficiu si cele 3 viteze ale sale, datorita carora puteti regla modul de eliminare a aburului lasat in urma gatitului. Performantele sale nu sunt puse la indoiala, tocmai de aceea, are un pret usor crescut. Acesta este conform dotarilor sale.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 1 mai 2024 la:



Galerie foto: "Hota incorporabila Electrolux EFP60424OX: ideala in orice bucatarie"

electrolux efp60424ox_2.png

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro