Tehno News RO

Whirlpool AKP 745 N: cuptor incorporabil cu note foarte moderne


Vorbind despre locuinta sau despre o casa, nu avem cum sa nu facem referire la bucatarie, fie ca este considerata un loc al relaxarii de catre anumite persoane sau un loc al micilor chinuri de catre alte persoane. Acest considerent este facut pentru cei care gatesc din placere sau pentru cei care gatesc din nevoie, oricare ar fi varianta insa, nevoia de aparatura electrocasnica fiind prezenta in ambele situatii. Daca vrei insa sa te bucuri de un ajutor foarte mare, poti sa te orientezi catre un cuptor incorporabil multifunctional Whirlpool AKP 745 N.

Cuptor Incorporabil Whirlpool AKP 745 N

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


whirlpool akp 745 n.jpg

Cu o dimensiune de 595 x 595 x 564mm, acest cuptor incorporabil se va incadra perfect in bucataria ta mai ales ca ocupa mult mai putin spatiu decat produsele similare dar care functioneaza pe baza de gaz. Nu doar dimensiunea este cea care este mai avantajoasa, ci si siguranta utilizarii, deoarece riscul anumitor posibile accidente este mai redus. Aceasta dimensiune vine in primul rand sa iti aduca un volum al cuptorului de 65 de litri in care poti sa prepari o intreaga cina festiva pentru intreaga familie sau pentru toti prietenii. Spatiul interior este unul care poate realiza, datorita prezentei grill-ului, o friptura asemenea celei de la restaurant.

Cuptor Incorporabil Whirlpool AKP 745 N

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Modern si util
Pe langa aceasta caracteristica, mai ai la dispozitie si 8 functii care iti vor usura munca si care vor veni in sprijinul tau indiferent de reteta pe care doresti sa o realizezi. Una dintre aceste 8 functii este cea de decongelare care te va ajuta sa prepari atat friptura cat si alte retete cu produse scoase direct de la congelator intr-un timp foarte scurt. Supravegherea acestor retete si a pregatirii alimentelor se poate face prin intermediul geamului usii destulde generos si cu ajutorul iluminarii interioare a cuptorului. In materie de intretinere, nu trebuie sa va faceti nici aici probleme deoarece avem la dispozitie functia Smart Clean ce va elimina efortul enorm depus pentru intretinerea cuptorului.

Daca vrei sa cunosti si alte elemente care te vor sprijini atunci cand vrei sa pregatesti ceva mai delicat,iti aducem in atentie panoul de control al functionarii care este dispus in partea de deasupra usii si contine butoane precum cel de setare al timpului de pregatire si cel de setare al temperaturii. Pe langa aceste butoane mai avem si un panou de afisaj care iti arata timpul ramas, dar si un led de semnalizare a functionarii cuptorului. Acest panou, pe langa caracteristica functionala, vine sa si completeze aerul modern al cuptorului oferit de nuanta neagra si de nuanta metalica a manerului si butoanelor.

Eficienta acestui cuptor nu se rezuma la caracteristica functionala si la functiile de care dispune, ci mai avem si partea de eficienta energetica. Chiar daca are un volum destul de mare, eficienta energetica a acestuia este una care sustine pretul avantajos. Cu un consum mediu de 0.85kW/h si posibilitatea de alimentare de la surse de tensiune de 220-240 V cu 50-60 Hz, avem o clasa de eficienta energetica A, dar si posibilitatea de instalare la o distanta de 1.2metri de priza deoarece cablul de alimentare are aceasta dimensiune.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 16 august 2022 la:Galerie foto: "Whirlpool AKP 745 N: cuptor incorporabil cu note foarte moderne"

whirlpool akp 745 n _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro